top of page

Готуємося до нового 2021/2022 навчального року, прийом заяв на зарахування до 1 класу на 2021/2022

"Шановні батьки!

Відповідно до розпорядження сільського голови від 16.03.2021 №16

з 05.04.2021 до 31.05.2021 здійснюється прийом заяв на зарахування до 1 класу на 2021/2022 навчальний рік.

Зарахування буде відбуватися відповідно до:

Конституції України (стаття 53);

Закону України «Про освіту»(статті 12,13);

Закону України «Про повну загальну середню освіту» (статті 8, 9);

Порядку ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів, зареєстрованого постановою Кабінету Міністрів від 13.09.2017 № 684

(зі змінами);

Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 16.04.2018 № 367.

Зарахування до закладу освіти здійснюється відповідно до наказу його керівника, що видається на підставі заяви про зарахування до закладу одного з батьків дитини:

До заяви додають:

копію свідоцтва про народження дитини або документа, що посвідчує особу здобувача освіти (під час подання копії пред’являється оригінал відповідного документа);

оригінал або копію медичної довідки за формою первинної облікової документації № 086-1/о «Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов’язкового медичного профілактичного огляду» (наказ МОЗ від 16.08.2010 № 682).

За наявності та за бажанням батьки можуть пред’явити документ, що підтверджує місце проживання дитини чи одного з батьків на території обслуговування закладу освіти. У разі наявності та за бажанням одного з батьків дитини до заяви можна додавати оригінал або копію висновку про комплексну (чи повторну) психолого-педагогічну оцінку розвитку дитини.

Дитину з особливими освітніми потребами до інклюзивного чи спеціального класу зараховують на підставі доданого до заяви висновку про комплексну (чи повторну) психолого-педагогічну оцінку розвитку дитини.

В Україні триває адаптивний карантин, тому подача документів у заклади загальної середньої освіти здійснюється через електронний сервіс на порталі «Електронна реєстрація в заклади загальної середньої освіти» (https://school.isuo.org)

На сайті «Електронна реєстрація в заклади загальної середньої освіти» Ви маєте можливість подати заяву на вступ дитини до школи. Для цього необхідно зареєструватись на сайті, обрати заклад загальної середньої освіти, створити заявку та чекати на лист з подальшими вказівками.

"




2 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page